Vinnarna i tävlingen på Personal & Chef mässan i Göteborg 18-19/9 är utsedda!

Tusen tack till alla er som var med i vår montertävling under Personal & Chef mässan! Det var många som försökte ge sig på kvalificerade gissningar genom att koppla ihop citaten som stod vid varje person, till rätt yrke. Fast det visade sig vara betydligt svårare än vad många inledningsvis trodde. Det blev tydligt för de som ställde lite frågor till oss kring citaten och bilderna, att det faktiskt inte spelar någon roll vilket yrke en person har utifrån ett citat!

Låt oss ta ett exempel: “Jag uppmuntrar och sprider arbetsglädje”

Är detta ett uttryck som endast passar till ett av de presenterade yrkena? Nej, absolut inte. Det är ju lika viktigt att uppmuntra sina kollegor och sprida glädje kring sig oavsett om en arbetar som byggmästare, ridinstruktör eller rektor. Lärdomen är alltså att samtliga citat passar in på alla yrken och att det inte går att härleda rätt bild till rätt yrke bara genom att läsa citaten.

Kvar blir ju då att gissa och hoppas att det blir rätt 🙂 För det går inte heller att via utseendet avgöra en persons yrke så klart.

Vi ville med citaten visa upp en del av innehållet som Cenceo har kring de mjuka värdena och det viktiga “HUR” vi som medarbetare är och beter oss på arbetsplatsen. Beteenden som är universella för människor och har samma betydelse oavsett vilket yrke personen har!

Vinnare är:

Amanda Teodorsson, Open Solution

Salmir Hodzic, Keolis Sverige AB

Apilou Dragin, MAQS Advokatbyrå

Camilla Gustafsson, The Body Shop

Stort Grattis! Hör av er till oss på info@cenceo.se för att lämna postadress, så kommer biobiljetterna med posten.