Affärer skapas mellan människor, inte mellan företag! 

Hur arbetar ni med nätverk hos er? Är det något som ni inte alls varken pratar om eller arbetar med, eller har ni förstått storheten i att skapa, bibehålla och utveckla relationer till människor. Att det är hela grejen. Det som gör att företag växer och utvecklas. Medarbetare som får vara en del i nätverkande kommer att lära sig mer om sig själv och andra. Men också om andras business. Och se till att andra får mer kunskap om er business. Vinna – vinna helt enkelt. Vi på Cenceo är medlemmar i BNI, där vi utvecklar vårt sätt att nätverka och vara affärspartners till andra drivande företagare för att se till att världen blir lite bättre på att förmedla kontakter mellan varandra. Veckan som gått har både innehållit nätverkande i grupp, men också nätverkande på personligt plan med gott kaffe och mer fördjupade samtal.